Kategorier
Företagande

Digitala entrétavlor – uppdatera ny information snabbt

Med digitala entrétavlor finns inga ursäkter till att adressändringar drar ut på tiden. Då kan man lita på att information i trapphuset alltid är den senaste.

Föreställ dig det här scenariot. Du har flyttat till en ny lägenhet och bott i huset i tre månader nu. Men på den informationstavla som finns på första våningen i trapphuset har fastighetsägaren inte bemödat sig med att trycka ut ditt namn. Trots att du nu har etablerat dig i huset skulle någon som kommer på besök inte kunna få en direkt uppfattning om vilken våning du bor på eller i vilken lägenhet.

Det beror på att tavlan är ett inramat fysiskt papper. Någon måste öppna dokumentet i datorn, byta ut ditt namn, skriva ut den nya lappen och byta ut den mot den gamla på plats i trapphuset. Ett irriterande jobb, och därför blir det förmodligen inte gjort.

Digitala entrétavlor är ett bättre alternativ

Som tur är finns det dock bättre alternativ i det moderna samhälle vi idag lever i. Med en digital entrétavla hade ovanstående aldrig behövt bli ett problem. Då hade det räckt med ett par knapptryck på tangentbordet så hade du haft ditt namn på informationstavlan med en gång.

Utöver de praktiska fördelarna kan man naturligtvis även flagga för att det är betydligt snyggare med digitala entrétavlor än ett utskrivet blad skapat i Microsoft Word. Det är en representation av en värld som går framåt, som digitaliseras och skapar möjligheter till inkludering. Någonting för din fastighetsägare att ta fasta på i framtiden.