Kategorier
Artiklar

Anlita ett professionellt inredningsföretag

Gör om ert kontor och skapa en mer givande och effektiv arbetsmiljö. Är ni ett kreativt, socialt eller producerande företag. Anpassa då era lokaler på ett smart och inspirerande vis.

När du tar in ett inredningsföretag som exempelvis Inventia i samband med när det är dags att göra om på kontoret eller företaget så kommer du genast att känna dig trygg i deras experthänder samt i den process ni genomför tillsammans. Varje projekt inleds naturligtvis med en förstudie som är som en analys av er verksamhet och ofta innebär det intervjuer och observation på plats hos er. Planering och budgetering gås igenom med ansvariga hos er internt. Därefter kan skapandeprocessen ta vid och inredningsdesigners utgår från er företagsidentitet som inspiration och återspeglar denna i de inredningskoncept hen tar fram.

Att presentera ett inredningskoncept

När konceptet är skapat får ni som beställare givetvis en genomgång av förslaget som omfattar olika typer av moodboards som visar stil och färgsättning samt materialprover så att ni kan klämma och känna samt visualisering via ritningar som kan vara antingen i 2d eller 3d. Efter presentationen sker normalt minst en revidering där inredningsföretaget gör de justeringar som ni som kund önskar. Därefter påbörjas genomförandefasen med inköp enligt planen, beställning, logistik och montering. När alla beställda saker finns på plats kan inredarna montera och genomföra det vill säga göra allt grovjobb inklusive slutfix. När allt är klart är det lägligt att ställa till med en ordentlig fest, invigning och avtäckning av det nya kontoret.